Portofoliul de echipamente si solutii de retelistica HP TippingPoint ajuta companiile sa reduca riscul atacurilor cibernetice

18

HP isi extinde portofoliul HP TippingPoint  NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) cu solutii noi care accelereaza detectarea, identificarea si diminuarea amenintarilor de securitate care pot aparea in retea.

Abordarile traditionale ale securitatii retelelor sunt ineficiente in a reduce riscurile si a bloca atacurile distrugatoare. Companiile au nevoie de solutii complete de securitate, de la centrul de date si pana la micile filiale, mentinand, in acelasi timp, nivelul optim de performanta al retelei.

Noile solutii HP S7500NX, HP S6200NX si HP S2600NX NGIPS completeaza familia HP NX si asigura viteze de transfer de 20Gbps, 10Gbps, respectiv 3Gbps. Solutia HP S7500NX ofera unul dintre cele mai mari volume de trafic din industrie, intr-un design cu doua unitati intr-un rack care poate reduce amprenta totala a centrului de date si costurile energetice cu care se confrunta organizatiile.

Noile solutii permit echipelor insarcinate cu securitatea retelei sa localizeze rapid si cu acuratete amenintarile, fara a incetini traficul in re?ea. De asemenea, acestea le ofera clientilor flexibilitatea de a-?i personaliza interfetele si optiunile de bypass, asigurand astfel continuitatea operatiunilor in cazul producerii unei avarii a dispozitivelor fizice.

“Expansiunea aplicatiilor mobile si pentru cloud a pus presiune pe operatiunile de securitate sa asigure retele care ofera cele mai mari viteze, mentinand, totodata, eficacitatea securitatii”, a spus Rob Greer, Vicepresedinte si General Manager, Enterprise Security Products, TippingPoint, HP. “HP TippingPoint continua sa livreze solutii inovatoare pentru securitatea retelei, construite pentru a limita amenintarile de securitate care evolueaza rapid, fara a spori complexitatea, costurile sau consumul de resurse in centrul de date.”

Toate solutiile HP TippingPoint se bazeaza pe rezultatele unor cercetari de top in industrie, efectuate de comunitatea Zero Day Initiative in laboratoarele HP, HP TippingPointDVLabs, si asigura identificarea, reducerea sau blocarea celor mai recente vulnerabilitati de securitate.

Mai multe informatii despre solutiile HP TippingPoint sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/tippingpoint.

HP Discover, cel mai important eveniment al HP din America, va avea loc intre 11-13  iunie in Las Vegas.