Portalul de actualizare Nokia Lumia mutat pe site-ul Microsoft

14

Odata cu achizitia Nokia de catre Microsoft, vor urma o serie de schimbari importante. Deja exista zvonuri importante legate de o posibila lansare a unui dispozitiv cu marca Microsoft in loc de Nokia si este un lucru cunoscut ca Microsoft ar putea incerca sa-si intareasca brandul curand.

 

Recent, Microsoft a facut si o serie de alte schimbari. Astfel, portalul de suport pentru update-ul Nokia Lumia, sectiune celebra pentru ca tinea utilizatorii informati atat despre update-urile majore cat si despre cele mai putin importante. Pentru utilizatori, era mult mai usor sa acceseze portalul decat sa caute orice fel de anunt pe care Nokia l-a facut cu ceva mai mult timp in urma si care anunta programul de update. Dupa achizitia Nokia de catre Microsoft, portalul a fost mutat pe site-ul Microsoft, asa ca cei care il vor accesa vor fi redirectionati automat catre acest site. Este de mentionat ca portalul include si informatii despre actualizari la dispozitive care au alt sistem de operare, nu Windows Phone – ca Nokia Asha.

 

Mai multe informatii despre alte schimbari probabil ca vor fi anuntate curand, intrucat se asteapta in viitor un eveniment Windows 9.

 

Πηγή: PocketNow