Politica de confidentialitate

Aceasta sectiune stabileste modul in care ALL MEDIA DESIGNERS SRL utilizeaza si protejeaza orice informatie pe care utilizatorul o ofera ALL MEDIA DESIGNERS prin utilizarea acestui website.
ALL MEDIA DESIGNERS SRL este interesata sa asigure protectia datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va solicitam anumite informatii prin care puteti fi identificati cand utilizati acest site, acestea vor fi utilizate in concordanta cu politica de confidentialite.

ALL MEDIA DESIGNERS Srl poate schimba aceasta politica prin updatarea acestei pagini. Ar trebui sa verificati periodic aceasta pagina pentru a va asigura ca sunteti de acord cu eventualele schimbari. Aceasta politica a intrat in vigoare din 1 ianuarie 2008.

Putem solicita urmatoarele informatii:

 • numele si functia
 • informatii de contact inclusive adresa electronica sau telefonul
 • informatii demografice precum codul postal, preferinte si interese
  alte informatii relevante pentru sondaje si/sau oferte

Solicitam aceste informatii pentru a va intelege nevoile si a va furniza servicii mai bune si, in special, pentru urmatoarele motive:

 • mentinerea unei arhive interne
 • putem utiliza informatiile pentru a ne imbunati produsele si serviciile
 • putem trimite periodic mesaje (e-mail) promotionale despre produse noi, oferte speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi de interes, utilizand adresa electronica pe care ne-ati furnizat-o.
 • din cand in cand putem utiliza informatiile pentru a va contacta in scopuri care tin de politica de marketing
  va putem contacta prin e-mail, telefon, fax sau posta.
 • putem utiliza informatia pentru a personaliza site-ul in functie de interesele dumneavoastra.

Suntem direct interesati ca informatiile dumneavoastra sa fie in siguranta. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora, am integrat proceduri adecvate din punct de vedere fizic, electronic si managerial pentru a mentine in siguranta informatiile pe care le colectam online.