Polita de asigurare RCA direct pe smartphone

36

 

Firma clujeana KL Software a lansat o aplicatie smartphone pentru a compara tariful politelor de asigurare RCA, denumita 24Broker Mobile. Clujenii spun ca aceasta aplicatie ajuta utilizatorii sa gaseasca cea mai avantajoasa oferta de asigurare RCA direct de pe telefonul mobil.

 “Prin parteneriatul pe care il avem cu societati de asigurare precum Asirom, Alianz, Astra, Carpatica, City Insurance, Euroins, Generali Groupama, Omniasig sau Uniqa, aplicatia 24Broker Mobile furnizeaza o lista comparativa de preturi pentru asigurari RCA”, spune Erik Barna, cofondatorul companiei KL Software.

Cu ajutorul aplicatiei 24Broker Mobile, un utilizator poate vedea daca masina lui sau a unui alt sofer ce se afla in trafic are incheiata polita RCA, doar prin introducerea numarului de inmatriculare al masinii. De asemenea, sunt oferite informatii privitoare la accidente sau daune, inclusiv numere de contact al firmelor de asigurare. Clujenii pregateste o versiune a aplicatiei 24Broker Mobile pentru telefoanele iPhone.

Anul acesta cifra de afaceri a companiei clujene a fost de aproximativ 25.000 de euro, comparative cu cea din 2012, care a ajuns la 600.000 de euro. KL Software a încheiat un parteneriat cu Google, devenind Google Authorized Reseller pentru solutii Google Apps for Business.

 Sursa: www.zf.ro