Polaroid a prezentat doua noi tablete L Series la CES 2015

38

Oferta de produse pe care Polaroid a prezentat-o la evenimentul CES 2015 a fost destul de variata si a constat in smartphone-uri, tablete, dar si alte gadget-uri. Printre dispozitive s-au numarat si doua tablete Polaroid L Series, cu sistem de operare Android.

 

Practic, diferenta dintre cele doua este, in principal, dimensiunea ecranului – o tableta are ecran de 7 inci, iar cealalta are ecran de 10 inci. Specificatiile tehnice sunt unele care se incadreaza in segmentul mediu, procesoarele care alimenteaza tabletele sunt quad-core, iar ambele au suport pentru conexiunea Wi-Fi.

 

Tableta Polaroid L7 incorporeaza un ecran de 7 inci, in timp ce Polaroid L10 este dotata cu un ecran de 10.1 inci. In ceea ce priveste versiunea sistemului de operare, ambele ruleaza Android 5.0 Lollipop. De asemenea, exista suport si pentru conexiunea Bluetooth, iar boxele ambelor tablete sunt pozitionate frontal si ambele tablete sunt dotate atat cu camere foto cat si cu camere frontale.

 

“Dispozitivele nostre din Seria L ofera consumatorilor viteze de procesare foarte mari, multumita procesoarelor quad-core care permit o performanta mai mare intr-un timp mai scurt atunci cand acestia vizualizeaza materiale video, joaca jocuri sau navigheaza pe internet”, a spus directorul Polaroid.

 

Atat Polaroid L7 cat si Polaroid L10 vor avea preturi budget si vor ajunge efectiv la vanzare in primavara. Desi nu exista informatii confirmate in acest sens, se pare ca L7 se va vinde cu 99 de dolari, iar L10 cu 149 de dolari.

 

Πηγή: Slashgear