Polaroid a lansat un produs special pentru copii – tableta de 7 inci cu sistem Android

35

Ca parte a efortului de a repozitiona brand-ul Polaroid, compania a lansat o tableta cu sistem de operare Android, care are ca public tinta copii.

Dispozitivul este dotat cu un ecran de 7 inci si ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De asemenea, incorporeaza un procesor de 1 GHz Cortex A8 cu o memorie RAM de 512 MB. Display-ul tabletei este capacitiv, deci permite atingerea de tip multi-touch, si ofera o rezolutie de 800×400 de pixeli. In plus, gadget-ul pentru copii beneficiaza de conectivitate 802.11 b/g/n, o camera foto de 2 megapixeli si 8 GB spatiu de stocare a datelor.

“Pe toata perioada celor 75 de ani de existenta am cautat sa creem produse inovatoare si usor de folosit care sa fie distractive pentru oamenii de toate varstele”, a declarat Scott Hardy, presedintele Polaroid. “Tableta pentru copii nu face exceptie. Incorporeaza personalitatea brandului Polaroid si aduce un set de optiuni care ii va incanta atat pe copii cat si pe adulti”, a continuat Hardy.

Pentru copii, tableta ofera aplicatii care se pot personaliza, cum ar fi Kids Cam, Music Studio si Draw. Pentru adulti, dispozitivul ofera cateva optiuni de control parental si un browser web sigur. De asemenea, exista si un set de aplicatii ca Kids Vids care permite streaming-ul de materiale video potrivite copiilor sau Free Play care afiseaza toate aplicatiile gratuite care se pot descarca dintr-un magazine online special conceput pentru cei mici.

Totodata tableta vine cu carti preinstalate ca si cu aplicatia NOOK pentru Android, de la Barnes and Noble. Cartile stocate pe tableta ofera mai multe optiuni de citire: “Citeste pentru mine” – in care copilul asculta cartea in timp ce cuvintele parcurse ies in evidenta; “Auto-Play” – in care cartea se rasfoieste singura, ca un film; modul standard “Read it myself” – in care cartea este parcursa de utilizator.

Dispozitivul are si o serie de denivelari pe partea din spate, pentru a rezista mai bine socurilor. Tableta celor de la Polaroid poate fi achizitionata la pretul de 150 de dolari.

 

Sursa: TGDaily