Pocket Casts pentru Android permite utilizatorilor sa vada ce asculta cei din apropiere

25

Utilizatorii detinatori de dispozitive Android carora le place sa asculte podcast-uri au auzit, probabil, de aplicatia Pocket Casts. Interfata aplicatiei este una curate si usor de folosit, iar Pocket Casts ajuta utilizatorii sa gaseasca programe noi pe care sa le asculte. Noua versiune a aplicatiei adauga acum optiunea “Nearby” care permite utilizatorilor sa vada ce asculta cei aflati in apropiere (doar in cazul celor care au activa aceasta optiune).

 

Utilizatorii care vor vizita tab-ul “Discover” din Pocket Casts si vor accesa sectiunea “Nearby” vor putea vedea o lista cu topul podcast-urilor pe care le asculta alti utilizatori din apropiere. In acest fel, utilizatorii pot vedea ce programe au in comun cu altii. Nu este clar care este utilitatea propriu-zisa a acestei optiuni, mai ales ca deocadamdata nu functioneaza decat intre utilizatorii Android, chiar daca firma sustine ca urmeaza un update si pentru aplicatia iOS. Dupa update-ul aplicatiei pentru iOS utilizatorii vor putea interactiona unii cu ceilalti prin optiunea “Nearby” indiferent daca detin un gadget Android sau Apple.

 

Noua versiune a aplicatiei Pocket Casts pentru Android poate fi descarcata din magazinul online Play Store pentru 3.99 dolari.

 

Πηγή: Engadget