Pockemon Go va avea o actualizare cu peste 100 de personaje noi

275

Niantic Labs va lansa o actualizare pentru Pockemon Go, care va aduce peste 100 de personaje noi, pe care vânătorii de pockemoni le vor putea căuta. Deși jocul a devenit foarte viral și a avut foarte mulți utilizatori la scurt timp după lansare, apoi a intrat într-un con de umbră, iar oamenii s-au plictisit de aceleași acțiuni și aceleași personaje. Așa că actualizarea încearcă să readucă jocul în atenția fanilor care au abandonat.

 

Pe lângă noile personaje, actualizarea va aduce posibilitatea ca jucătorii să facă schimb de pockemoni. Informațiile sunt oferite de cei care au descoperit codul actualizării și l-au analizat înainte de lansarea oficială. Dacă informațiile sunt reale, înseamnă că Niantic vor să relanseze jocul în perioada de Sărbători.

 

Pockemon Go a ajuns la 500 de milioane de download-uri și 600 de milioane de dolari venit în primele trei luni după lansare. După care compania nu a mai publicat informații suplimentare, iar analizele arată că un număr foarte mare de utilizatori a renunțat la joc. Deocamdată, Niantic nu a comentat oficial informația, dar aceste noi funcții au fost anunțate în diverse interviuri oferite de oficialii companiei.

 

Se pare că actualizarea va include și link-uri spre Google Maps pentru a putea găsi creaturile rare mai precis. Așteptăm să vedem dacă se lasează oficial actualizare, revin pe tema asta cât pot de repede.

Πηγή: Venture Beat