PlayStation app este disponibila in America de Nord, urmand Europa si Africa

  10

  Aplicatia PlayStation este deja disponibila in America de Nord pe iTunes App Store si pe Google Play, inainte de lansarea oficiala de luna aceasta a Sony PlayStation 4, a anuntat pe Twitter presedintele companiei.

   

  Pe 22 noiembrie va fi disponibila pentru Europa, iar pe 25 noiembrie, in Africa. Datele de lansare a aplicatiei sunt stabilite cu cateva zile inainte de lansarea oficiala a consolei PlayStation 4 in aceste continente.

   

  Pentru toti gamerii cu iOS sau Android care asteapta consola, aplicatia este binevenita pentru a putea sa-si acceseze profilul si sa comunice intre ei. Aplicatia este disponibila in limbile engleza, germana, franceza, japoneza, spaniola, chineza si altele. Versiunea curenta a PS4 app este de 1.50.0, de 39MB.

   

  Totodata, PS4 app comunica cu utilizatorii PS3 si PS Vita care vor putea sa vada lista de prieteni din PlayStation, sa trimita si sa primeasca mesaje, sa raspunda invitatiilor in jocuri multiplayer si multe altele.

   

  Mai nou, Sony a decis sa permita comercializarea jocurilor download-abile pentru consolele PlayStation si altor companii, dupa ce PlayStation Network Store era singura solutie pentru cei care doreau achizitionarea jocurilor in format digital.

   

  Πηγή: slashgear