PlayStation 4 – imagini cu noul joystick au scapat pe internet

12

Pe internet au ajuns imagini a ceea ce se presupune ca va fi noul prototip de joystick pe care il va folosi consola PlayStation 4. Dispozitivul aduce aminte de modelul clasic de controller, contine un pad de directie, doua butoane de control analog si patru butoane clasice. In plus, acest model de joystick mai incorporeaza un mic touchpad si o lumina albastra care aduce aminte de dispozitivul PlayStation Move.

Joystick-ul se conecteaza la consola prin intermediul unui jack de 3.5 milimetri, aflat la capatul firului controller-ului. Zvonurile spun ca viitoarea generatie a consolei PlayStation va incorpora un procesor AMD octa-core, o memorie RAM de 8 GB si va avea 160 de GB de spatiu pentru stocare a datelor. In plus, consola ar putea avea o unitate disc de tip Blu-ray si ar putea rula jocuri 3D la o rezolutie full-HD de 1080 pixeli si imagini de 60 de frame-uri pe secunda.

Sony va organiza o conferinta de presa pe data de 20 februarie, la new York unde este  de asteptat sa se lanseze si noua consola de joc.

 

 

Sursa: BGR