Pixul inteligent Livescribe 3 trimite acum notitele catre dispozitivele Android

27

Livescribe 3 a primit suport pentru dispozitivele Android, asa cum era anuntat inca din luna ianuarie. Deocamdata, utilizatorii au la dispozitie doar o versiunea preview pe care o pot instala pe dispozitivele care ruleaza Android KitKat sau versiuni mai noi ale sistemului de operare Google.

 

In plus, aplicatia Livescribe+ Preview Edition va permite utilizatorilor sa instaleze software-ul Livescribe Link Preview Edition prin care pot sa faca sincronizari intre dispozitive cu ajutorul conexiunii Bluetooth, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa navigheze prin meniu de fiecare data.

 

Pixul inteligent Livescribe este un gadget care transforma notitele de mana in variante digitale ale acestora, cu ajutorul aplicatiei companion instalate pe un dispozitiv mobil. Modelele Livescribe 3 si Livescribe 3 Pro Edition costa 130 de dolari si, respectiv, 175 de dolari.

 

Deocamdata, noul model de pix inteligent este disponibil doar in Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelanda si Emiratele Arabe Unite, insa in curand va avea loc si o lansare globala. Cel mai probabil, odata cu lansarea globala, aplicatia Livescribe+ Preview Edition va avea si ea o versiune oficiala.

 

Πηγή: Engadget