Photoshop si Premiere Elements 14 adauga noi unelte de editare si suport 4K

17

Ca de obicei, jumatatea lunii septembrie aduce obisnuitul anunt despre update-ul pe care Adobe il lanseaza pentru serviciile Photoshop Elements si Premiere Elements. Acum, cele doua software-uri au ajuns la versiunea 14 care este una orientata catre editarea foto si video facuta de consumatori in aplicatii.

 

Adobe a adus o serie de imbunatatiri uneltelor deja existente, insa a si adaugat unele noi. Astfel, in Photoshop Premiere Elements 14 exista o unealta care perimite inlaturarea distorsiunilor cauzate de miscarea camerei, dar si curatarea imaginilor cu peisaje de eventuale granulatii sau distorsiuni la nivelul culorii. In ceea ce priveste Premiere Elements 14, acestuia i-a fost adaugat suportul pentru editarea de materiale in format 4K.

 

Pentru utilizatorii care vor sa incerce noile variante, ambele aplicatii vor fi disponibile la pretul de 150 de dolari, incepand cu acest trimestru. Pentru utilizatorii incepatori, acest pret este mult mai mic fata de abonamentul Adobe Creative Cloud care se adreseaza utilizatorilor mai avansati.

 

Πηγή: Engadget