PhotoScan – Google le dă o mână de ajutor celor care vor să-şi scaneze pozele vechi

34

Google vine cu o unealtă destul de interesantă pentru utilizatorii de telefoane care nu sunt foarte familiarizaţi cu editoarele foto.

 

Pentru cei care ştiu să folosească un Photoshop sau alte editoare, PhotoScan nu este neapărat o mare invenţie, pentru că pot face poze oricum cu telefonul pozelor de pe suport hârtie, le „crop-uiesc” şi le “îndreaptă” într-un editor foto. Pentru restul, PhotoScan se va dovedi destul de util.

 

PhotoScan va identifică marginile fotografiei din captură, va îndreapta imaginea şi, totodată, va reduce eventualele reflexii de lumină generate de hârtia fotografică. Odată scanate pozele vor putea fi salvate în arhiva Google Photo. Acolo utilizatori le pot organiza și indexa gratuit.

 

Odată cu lansarea PhotoScan, Google actualizează şi instrumentele de editare a pozelor în Google Photos, dezvoltând optimizarea automată, adăugând filtre noi și moduri de editare avansată.

 

Vă invităm să descărcaţi aplicaţia pe telefoane, ea fiind disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât şi cele cu iOS.

 

Download Android

 

Download iOS