Phillips lanseaza I966 Aurora

102

Phillips este rar mentionata de pasionatii de smartphone-uri atunci cand li se cere sa listeze o serie de companii. Mai ales in cazul pietelor din Vest, Phillips este foarte jos pe lista de producatori. Totusi, firma lanseaza uneori si smartphone-uri care reusesc sa atraga atentia. Un astfel de dispozitiv este I966 Aurora.

 

Smartphone-ul I966 Aurora este echipat cu un ecran de 5.5 inci care ofera o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Procesorul este unul de 2.5 GHz Snapdragon 801, memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea de stocare este de 32 de GB. Bateria are si ea o capacitate de 3.000 mAh, asadar ofera o autonomie decenta. Camera foto este una de 20.7 megapixeli, iar camera frontala este una de 8 megapixeli. In plus, smartphone-ul este dotat si cu cititor de amprenta amplasat sub camera foto.

 

Desigur, toate acestea suna excelent. Exista, insa, si parti negative. Phillips I966 Aurora va fi disponibil doar in China. De asemenea, smartphone-ul nu ruleaza sistemul de operare Android ci unul mult mai obscur numit YunOS, bazat pe Linux.

 

Ca pret de vanzare, smartphone-ul I966 Aurora va fi comercializat cu aproximativ 600 de dolari. Este de notat ca firma se lupta pe piata din China cu firme mult mai bine cotate pe segmentul smartphone. Exista posibilitatea ca Phillips sa introduca si sistemul Android pe un astfel de model, pentru a-l putea lansa international, insa compania nu a oferit niciun fel de informatii in acest sens.

 

Πηγή: PocketNow