Philips a lansat un monitor de 27 inci si rezolutie Quad HD, disponibil la un pret de 2.699 lei

8

Monitorul Philips 272C4QPJKAB cu o diagonal de 27 inci si cu rezolutie Quad HD, prezentat prima data de companie in cadrul CeBIT 2013, este disponibil si in Romania, la un pret de 2.699 lei.

Acesta foloseste cel mai nou panel PLS Quad HD, cu unghi de vizualizare larg si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

Acesta are inclusa functia MultiView prin care utilizatorii pot rula continut din doua surse simultan: pe o parte a ecranului pot vedea progame TV cu ajutorului unui set-top box, iar pe cealalta parte pot naviga pe Internet, conectati la un notebook.

Monitorul are presetarile SmartImages cu care se stabilesc modurile de vizionare, SmartControl ce ajuta la tuning usor, SmartContrast ce imbunatateste contrastul ecranului si SmartKolor ce asigura imagini bogate in detalii.

Pentru utilizatorii ce doresc mai multe optiuni de divertisment, modelul 272CP ofera o gama de interfete, precum doi conectori DisplayPort pentru conexiuni de tip “daisy-chain” dar si intrari HDMI si DVI, plus trei porturi USB 3.0, dar si o conexiune Thunderbolt optionala. Exista de asemenea o camera web de 2.0 megapixeli si un microfon care vor inlesni comunicarea.

Monitorul Philips 272C4QPJKAB va fi disponibil in Romania din luna iulie la un pret de 2699 Lei.