Phabletele Samsung Galaxy Note incep sa primeasca Android 4.1.2 Jelly Bean

14

Samsung a decis in sfarsit sa aduca zambetul pe buzele posesorilor de Galaxy Note Intaiul. Pentru a-si demonstra afectiunea fata de cumparatori si capabilitatile dispozitivelor ce pot trece la sisteme de operare noi fara sa scartaie din toate incheieturile, compania sud-coreeana a initiat procesul de actualizare al phabletei la Android 4.1.2 Jelly Bean.

Terminalele Galaxy Note vor afisa disponibilitatea actualizarii in functie de zona geografica si operatorul telecom (daca a fost cumparat cu un abonament), dar sursa anunta ca acest proces se va desfasura destul de rapid.

Noul Firmware (Build JZ054K) al lui Note ii va schimba interfata actuala cu noua Nature UX, folosita de Galaxy S III Mini si Galaxy S III, il va face mai stabil si mai fluid datorita lui Project Butter si introduce functia Multi-View (Note II). Android 4.1.2 aduce la zi si bara de notificari, selectia de Widget-uri si modul de utilizare al tastaturii (tastare fara a ridica degetul de pe ecran). Dintre facilitatile prezente deja pe smartphone-urile Samsung actuale, dar noi pentru Galaxy Note amintim comanda inregistrata prin interpretarea miscarii Direct Call, Smart Stay (ecranul sta aprins atat timp cat este privit) si Pop-up Play.

Asteptarea a meritat, dupa update posesorii vor simti cu siguranta ca detin un alt telefon.

Actualizarea va fi disponibila prin update Over The Air (OTA) si prin Kies.

Sursa: sammobile.com