Peste 400 de benzi desenate Dark House au ajuns in Google Play Books

16

Daca sunteti un fan al benzilor desenate si se intampla sa detineti un dispozitiv Android, Google are vesti bune pentru dumneavoastra.  Peste 400 de carti cu benzi desenate au ajuns in magazinul online Google Play Books.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Dark House publica unele dintre cele mai populare benzi desenate si romane grafice aflate in magazinele fizice si virtuale. Printre titluri de numara francinza Star Wars, Serenity, Hellboy, Buffy spaima vampirilor si altele.

Vestea buna este ca intregile colectii cu benzi desenate se vor lansa in fiecare tara in care sunt vandute carti prin intermediul magazinului online Google Play Books. Acest lucru inseamna ca fanii din Australia, Canada, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie, India,  Japonia si Statele Unite vor putea sa cumpere aceste carti imediat. Pentru a atrage publicul, cateva dintre seriile de benzi desenate celebre sunt vandute cu numai 3.99 dolari.

Echipa de la publicatia Android Police avertizeaza ca o parte dintre aceste carti nu functioneaza bine citite pe tablete aflate in modul de noapte. Acestia sfatuiesc utilizatorii sa citeasca aceste benzi desenate in timp ce tableta se afla in modulul de zi. De asemenea, este de remarcat ca prezenta acestui tip de continut in Google Play va creste popularitatea benzilor desenate, intrucat nu toti utilizatorii au acces la magazine offline care sa vanda asemenea carti.

 

Πηγή: TGDaily