Pebble Time Round, primul smartwatch Pebble cu cadran rotund

27

Recent, Pebble a anuntat smartwatch-ul Time Round, primul gadget de acest fel cu cadran rotund si cu design super-subtire. La fel ca Pebble Time, Time Round incorporeaza un ecran colorat.

 

Utilizatorii vor avea de ales intre curele cu dimensiunea de 14 milimetri sau de 20 de milimetri, iar bateria le va oferi o autonomie de doua zile. Pebble Time Round are o grosime de doar 7.5 milimetri si pare sa fie cel mai subtire smartwatch de pe piata in acest moment, daca tinem cont ca Apple Watch are o grosime de 10.5 milimetri, iar Moto 360 are o grosime de 11.4 milimetri.

 

Pebble a lansat Time Round in mai multe variante de culori. Astfel, cumparatorii vor putea alege intre negru, argintiu si auriu-roz. Toate modelele se comercializeaza cu preturi in jur de 250 de dolari si vor incepe sa fie livrate in luna noiembrie. Peste ceva vreme, doritorii vor avea la dispozitie si o serie de bratari de metal pe care le vor putea comanda pentru Pebble Time Round. Ramane de vazut cum va fi produsul primit de public, dar cert este ca Time Round este un gadget care merita luat in seama.

 

Πηγή: PocketNow