Pavlok, bratara cu electrosocuri care vrea sa te scape de obiceiurile nedorite

38

Cei mai multi oameni nu ar folosi sub nicio forma o zgarda cu electrosocuri pentru a-si dresa cainele, dar nu s-ar impotrivi asa de tare la ideea unui sistem similar conceput special pentru oameni care vor sa scape de obiceiurile nedorite.

 

Pavlok, o bratara cu eletrosocuri care se poate purta la mana are tocmai acest scop. Cei care au dezvoltat gadget-ul vor sa finanteze proiectul prin fondurile pe care le vor strange prin campania de pe Indiegogo. Creatorii spera sa stranga 50.000 de dolari pentru a incepe productia de masa si sa adauge, de-a lungul timpului, si alte optiuni.

 

Pentru a incerca sa scape de obiceiurile nedorite sau sa le continue pe cele bune, utilizatorii trebuie sa programeze aplicatia Pavlok. De exemplu, pot seta bratara sa transmita un electrosoc daca utilizatorul apasa de doua ori butonul de snooze al alarmei. Curentul electric se poate seta la o frecventa care variaza de la 17 la 340 de volti, asa ca utilizatorul o poate stabili personalizat, astfel incat sa se asigure ca nu ii este daunatoare.

 

Potrivit paginii de pe Indiegogo a proiectului, se lucreaza si la o integrare cu IFTTT astfel ca aplicatia Plavlok sa poata fi instalata pe orice platforma. Odata cu integrarea IFTTT, bratara ar putea fi setata si sa trimita socuri electrice daca utilizatorii isi contacteaza fostii parteneri sau sa scoata sunete stridente de fiacre data cand utilizatorul intra intr-un restaurant fast-food.

 

Cand prototipul Pavlok a fost prezentat prima data, mai devreme in acest an, pretul pe bucata s-a estimate a fi de 250 de dolari. Totusi, prin intermediul Indiegogo, cei care sustin proiectul pot achizitiona Pavlok cu 125 de dolari. Livrarile vor incepe, cel mai devreme, in aprilie 2015.

 

Πηγή: Engadget