Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-Romania 2015

19

Acest an marcheaza un jalon important pentru parteneriatul tot mai strans dintre Republica Coreea si Romania, intrucat ambele tari sarbatoresc anul acesta cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relatiilor diplomatice in 1990. Cu aceasta ocazie, Ambasada Republicii Coreea din Bucuresti are placerea sa anunte ca va gazdui, impreuna cu Biroul KOTRA din Bucuresti, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-Romania 2015”. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti in perioada 16-17 septembrie, 2015.

 

Afis_2Evenimentul va consta in intalniri de afaceri tête-à-tête si intr-o expozitie cu cataloage de prezentare. O delegatie a douazeci si sapte (27) de IMM-uri coreene din Seoul si trei companii coreene care opereaza in Bucuresti vor participa la evenimentul de doua zile, al carui obiectiv principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potentialii lor parteneri de afaceri din Romania. Saisprezece (16) companii dintre cele treizeci (30) isi vor trimite reprezentantii in Bucuresti pentru a participa la eveniment, in timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expozitiei cu cataloage de prezentare.

 

IMM-urile coreene invitate au obiecte de activitate dintre cele mai diverse, operand in domenii precum IT&C, domeniul electric, industria agricola, materiale de constructii si unelte industriale, FMCG, produse sportive, echipament medical si industria beauty. In domeniul IT&C vor fi invitate trei companii coreene – IN Information, Winitech si Silstar – dintre care una va fi reprezentata la nivel managerial, iar celelalte vor participa doar in cadrul expozitiei. Printre exponate, vizitatorii vor putea gasi solutii de prevenire a scurgerilor de informatii, sisteme de siguranta publica si de transport a informatiei, cat si instrumente folosite de artisti digitali.

 

Unul dintre cele mai interesante produse realizate de reprezentantii IT&C este MD-RED produs de IN Information, un soft de investigare a telefoanelor mobile care analizeaza cu maxima discretie si eficienta toate fisierele din aplicatii (active sau sterse). Pentru mai multe informatii cu privire la companiile ce vor participa la eveniment si produsele lor reprezentative, va rugam sa consultati site-ul web al Ambasadei (rou.mofa.go.kr), unde veti gasi atasat sinopsisurile tuturor companiilor, o lista cu toate IMM-urile coreene participante si felul in care vor lua parte la eveniment, cat si programul celor doua zile.

 

Daca va intereseaza explorarea oportunitatilor de a cladi parteneriate de afaceri cu participantii coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-Romania 2015”, nu ezitati sa contactati Ambasada, prin telefon, la 0747.617.657 sau 021.230.71.98 sau, prin e-mail, la romania@mofa.go.kr, sau Biroul KOTRA din Bucuresti, telefonic, la 021.233.21.71/2/3, sau, prin e-mail, la kotra@kotra.ro. Am aprecia daca ne-ati putea furniza, din timp, informatii cu privire la data si ora la care ati dori sa veniti, profilul companiei dumneavoastra si daca ati dori sa luati parte la intalnirile tête-à-tête sau/si la expozitia cu cataloage de prezentare.