Parrot MKi car kit, sisteme hands-free complete dedicate pentru apeluri si muzica in masina

17

Intr-o lume a comunicarii, distragerea atentiei in trafic a devenit o realitate de neignorat, iar sistemele car kit sunt deja o necesitate. Pentru siguranta si confortul nostru cand suntem la volan, fara niciun risc, Falcon Electronics recomanda gama de car kit-uri Parrot MKi, formata din versiunile MKi9200, MKi9100 si MKi9000.

 

Cu Parrot MKi se pot efectua apeluri in doar cateva secunde din interiorul masinii, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa atinga telefonul, odata ce a fost folosita conexiunea Bluetooth. Apelurile sunt transmise direct prin boxele autovehiculului pentru un confort perfect. Mai mult, se pot conecta si folosi simultan doua telefoane mobile. Utilizarea acestora este facila si intuitiva, prin intermediul meniului accesibil vocal.Tot in boxele masinii se poate asculta muzica preferata, doar conectand telefonul iOS, Android sau compatibil Bluetooth Stereo (A2DP) sau orice player USB prin cablul inclus. In plus, sunetul stereo este puternic si profund, prin functia Virtual SuperBass. Calitatea audio, indiferent de zgomotul din fundal este asigurata si de un microfon extern, dublu, dar si de software-ul de procesare digitala a semnalului, de ultima generatie (DSP-3).

 

parrot_mki9200_2

 

Parrot MKi9200 este un sistem avansat de car kit, ce permite efectuarea de apeluri telefonice in siguranta, in timp ce pe ecranul color 2,4” de inalta rezolutie se afiseaza clar agenda telefonica, ID-ul si poza apelantului si setarile telefonului. Pentru muzica preferata, pe ecran vor fi afisate grafica albumului si a melodiei redate, dar si lista completa a melodiilor impreuna cu numele artistului, titlul melodiei si coperta albumului (in functie de ID tag-ul pieselor si albumelor muzicale). Mai mult, pentru cat mai multa informatie, sistemul dispune de un cititor de card SD compatibil SDHC. Pret recomandat de vanzare Parrot MKi9200: 949 lei, TVA inclus.

 

 

parrot_mki9100

 

Parrot MKi9100 este un sistem car kit cu redare a muzicii si ecran OLED, ce afiseaza cu mare claritate toate informatiile importante, fie ca sistemul este folosit pentru convorbiri telefonice sau pentru muzica. Pret recomandat de vanzare Parrot MKi9100: 769 lei, TVA inclus.

 

 

CMK_parrot_mki9000

 

Parrot MKi9000 este un sistem car kit fara ecran ce se poate integra perfect in orice autovehicul, prin designul discret si minimalist. Accesul la agenda telefonica si la muzica preferata este facil, prin intermediul meniului accesibil vocal. Pret recomandat de vanzare Parrot MKi9000: 629 lei, TVA inclus.

 

Pentru a pastra mereu ochii la drum, se pot accesa toate caracteristicile oferite de gama Parrot Mki direct de pe bord sau de pe volan, prin telecomanda wireless inclusa.Sistemele car kit Parrot MKi necesita instalare. Aceasta se poate realiza in showroom-urile proprii Falcon din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov, dar si in cele ale partenerilor.