Paper de la Facebook a ajuns pe App Store [video]

35

Aplicatia Paper de la Facebook este disponibila pentru iPhone in SUA, la cinci zile dupa ce Facebook a anuntat lansarea acestei aplicatii mobile care concureaza cu aplicatia Flipboard. Paper combina feed-ul din Facebook cu stirile preluate din diferite surse, sub un design diferit de ceea ce a oferit Facebook pana acum.

 

Pe langa un nou design si surse diverse de informatii, cu Paper de la Facebook vei putea sa accesezi un post pe care vrei sa-l citesti, iar acesta se va deschide precum un ziar. Inovatia interfetei consta in posibilitatea de a da scroll pe orizontala in acelasi timp in care accesezi diferite postari in full screen, exact cum arata in Facebook Home de pe Android.  

 

Experienta si actiunile specifice Facebook raman aceleasi, impreuna cu aceste noutati care fac aplicatia Paper o majora departare de la aplicatiile clasice ale retelei de socializare. Pentru moment, disponibilitatea Paper pentru descarcare este limitata doar in spatiul SUA.

 

 

Putand sa ajunga cea mai buna aplicatie Facebook de pana acum, CEO-ul de la FIfty Three, companie care a lansat o aplicatie de desenat pentru iPad, numita tot Paper, cere retelei de socializare sa nu le mai foloseasca numele. Facebook refuza deocamdata sa comenteze, desi in urma cu o saptamana si-a cerut scuze pentru ca a folosit numele Paper pentru aplicatia inca nelansata atunci.

Πηγή: gsmarena