Panou publicitar cu mesaj ascuns ce poate fi citit doar de catre copii

22

O fundatie din Spania a realizat un panou publicitar cu ajutorul unei tehnologii revolutionare, cu lentile lenticulare care reflecta lumina diferit in functie de inaltimea de la care privesti. Astfel se pot crea mesaje ce pot fi vizualizate doar de catre cei carora le sunt destinate. Tehnologia nu este una noua, ea fiind destul de populara si folosita de-a lungul timpului mai ales pentru postere care anuntau productii cinematografice.

Fundatia Anar a amplasat in mai multe orase din Spania afise pentru o campanie menita sa combata abuzurile impotriva copiilor.

Pentru a veni in ajutorul copiilor abuzati, organizatia spaniola a creat un afis ce prezinta intr-un mod discret pentru adulti si vizibil doar pentru cei care au maximum 135 cm un mesaj ce ar putea salva vieti “Daca cineva iti face rau, suna-ne si te vom ajuta”. Mesajul vine acompaniat si de un numar de telefon la care pot suna copii si adolescentii pentru a primi ajutor.

Adultii pot vedea doar un afis cu un copil trist si un mesaj discret “Cateodata abuzul este vizibil doar pentru copiii care il sufera”. Puteti vedea cum functioneaza mai exact aceasta tehnologie vazualizand clipul urmator.

 

Πηγή: TechCrunch