Panorame de neatins expuse pe Street View

15

La mai putin de o luna dupa ce Google a lansat cea mai mare actualizare Street View cu 250.000 de kilometri de drumuri la nivel mondial, gigantul Internetului se loveste de versanti cu cea mai recenta actualizare, prin adaugarea celor mai cunoscute locuri de schi din lume.

Google Street View

A trecut aproape un an de cand Google a adaugat o alta multime de partii in Google Maps, inclusiv Squaw Valley din California. Acum o noua adaugare din Europa a fost expusa (Elvetia, Norvegia, Austria, Italia, Suedia si Spania), Canada (Blue Mountain, Lake Louise si Fernie) si SUA (Utah si Michigan).

Cu toate acestea, cea mai recenta actualizare Street View este deosebit de remarcabila pentru un alt motiv.

In luna Iulie, Google sa aventurat in Antartica, cea mai indepartata incursiune spre sud, dar cu noua actualizare a acestuia locatia actuala este spre nord.
Prima imagine cu Svalbard din Norvegia, un arhipelag situat la 400 mile nord de continentul european, este acum disponibil pe Street View. Svalbard este, de asemenea locatia unde NASA si ESA detine un satelit.

Google Street View

Este demn de remarcat faptul ca Google Street View detine noi imagini pe drumurile de gheata din Estonia, care se deschid doar atunci cand vremea permite si gheata este suficient de groasa. ” Am fost suficient de norocosi pentru a captura cei 10km de drum de gheata din Rohukula la Sviby si cei 3 km de la Haapsalu la Noarootsi” explica Ulf Spitzer, managerul programului Street View.

Sursa: www.thenextweb.com