Pandora 4.0 disponibila pentru sistemele iOS si in curand si pentru Android

18

Pandora a anuntat o actualizare masiva a aplicatiilor pentru sistemele iOS si Android. Versiunea 4.0 a aplicatiei aduce cateva optiuni noi pentru dispozitivele mobile care folosesc Pandora, optiuni care erau deja disponibile pentru versiunea desktop si cea web a programului.

Una dintre schimbarile importante este faptul ca Pandora 4.0 a reorganizat butoanele de control a muzicii si navigarea. De asemenea, paginile dedicate artistilor au fost extinse, s-au adaugat noi profile pentru utilizatori si s-au imbunatatit integrarile social media ale aplicatiei.

Noua interfata mult mai atractiva face usor accesul la votarea melodiilor, la optiunea de bookmark si la uneltele care permit cumpararea diverselor produse. Totodata, utilizatorii pot posta pe Facebook si Twitter melodii sau chiar intregi canale muzicale. Optiunile mai bogate in ceea ce priveste social media vin in completarea noului news feed al interfatei Pandora 4.0. Aceasta permite utilizatorilor sa urmareasca alti utilizatori ai aplicatiei si sa asculte muzica pe care acestia o asculta. De asemenea, noile profile personale listeaza un istoric al melodiilor ascultate de utilizatori  si a conexiunilor pe care le-au realizat cu alti useri. Astfel, ceilalti au posibilitatea sa posteze comentarii despre ceea ce asculta persoana care foloseste profilul respectiv.

Pandora este o aplicatie de streaming audio. Versiunea 4.0 a aplicatiei pentru sistemele iOS poate fi descarcata gratuit din magazinul online iTunes App Store. Versiunea pentru Android va fi lansata in cateva saptamani si va fi disponibila in Google Play. De asemenea, este de asteptat ca in 2013 sa se lanseze si o versiune compatibila cu Windows 8.

 

Sursa: The Verge