Panasonic a prezentat la CES 2015 camera foto Lumix CM1

  13

  Panasonic Lumix CM1 a fost prima data anuntat in luna septembrie a anului trecut, destul de aproape de evenimentul anual IFA. Acum, Lumix CM1 a fost prezentat la evenimntul CES 2015, salonul de tehnologie care are loc anual la Las Vegas.

   

  Multi dintre cei care vad acest gadget s-ar putea intreba daca Panasonic Lumix CM1 este smartphone sau camera foto. Cei de la Panasonic sustin ca Lumix CM1 este o camera foto, insa exista puternice caracteristici imprumutate de la smartphone-uri, cum ar fi un procesor Snapdragon 801, un ecran de 4.7 inci care ofera o rezolutie 1080p si o memorie RAM de 2 GB. In plus, exista o capacitate de stocare de 16 GB care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD. Mai este de notat ca Panasonic Lumix CM1 are suport atat pentru conexiunea Wi-Fi, cat si pentru cea LTE.

   

  Propriu-zis, camera are 20.1 megapixeli si un senzor cu o marime de 1 inci (mai mare, deci, decat cel care se gaseste pe Lumia 1020). Apertura poate varia de la f/2.8 la f/11, iar camera foto beneficiaza de Panasonic Venus Engine pentru procesare de imagini.

   

  Iata si un material video care prezinta un hands-on cu Panasonic Lumix CM1:

   

   

  Πηγή: PocketNow