Pachetele de servicii de la Romtelecom iti aduc o tableta Samsung 3G cu date de la COSMOTE

  11

  Iarna asta, magia se dubleaza: Romtelecom aduce clientilor sai, la pachet cu televiziune, internet si telefonie, o tableta Samsung 3G cu date de la COSMOTE, dar si continut de calitate pentru o experienta multimedia integrata. Valabila la nivel national, in limita stocului disponibil, oferta este deschisa pentru clientii noi ai companiei care achizitioneaza un pachet de trei servicii cu internet Power.

   

  Pretul pachetelor incepe de la 118 RON/luna cu TVA si include televiziune cu canale pentru intreaga familie, internet cu viteza de pâna la 100 Mbps, telefonie cu minute nelimitate in afara orelor de vârf catre toate retelele fixe nationale si Cosmote, precum si o tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu 3G. Pretul pachetului include si costul ratei lunare aferente tabletei. Clientii vor beneficia si de un router wireless si un telefon fix fara fir oferite in chirie cu reducere 100% pe parcursul intregii perioade contractuale. Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioada minima contractuala de 2 ani.

   

  Ca parte a ofertei promotionale, in primele 2 luni, pretul cartelei NET NELIMITAT de la COSMOTE este redus 100%, pentru 3 GB trafic de date inclus/luna. Viteza de download pentru traficul de date este de pâna la 43,2 Mbps, iar cea de upload de pâna la 5,76 Mbps pentru primii 3GB/luna. Ulterior, pretul reincarcarii automate lunare a cartelei NET NELIMITAT este de 17 lei cu TVA inclus. Clientii pot dezactiva cartela oricând, prin apel gratuit la 0800801188.

   

  Sinergia dintre serviciile Romtelecom-COSMOTE vine in sprijinul utilizatorului, pentru a-i oferi o experienta deosebita pe toate ecranele, mai ales acum, când ne dorim sa dublam magia Sarbatorilor. Asadar, pe lânga accesul la continutul de calitate, pe care il asiguram printr-o experienta multi-screen, cu ajutorul tabletei Samsung incluse in oferta, aducem si un film pentru copii. Iar pentru mobilitate crescuta, punem la dispozitia clientilor, in premiera intr-un astfel de pachet, cartela de date COSMOTE, la preturi avantajoase. Cadoul nostru de Craciun este un pachet polivalent – care include fix si mobil in acelasi timp”, spune Mathias Hannel, Director Executiv Comercial Segment Rezidential România.

   

  Odata cu tableta Samsung, clientii vor avea acces si la filmul Avioane – o comedie animata, care il are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspira sa participe intr-o cursa de zbor la mari inaltimi, desi se teme de acestea. Filmul va fi disponibil in intervalul 1 ianuarie – 31 martie 2014 pe site-ul dolcetv.ro, iar pe tableta achizitionata va putea fi accesat prin aplicatia Dolce Mobile TV, prin conexiunea Wi-Fi.

   

  Pachetele pot fi achizitionate online, pe romtelecom.ro, prin apel telefonic la 1930 sau in magazinele companiei.