P6 Energy este noul smartphone Allview cu baterie de 5000 mAh

39

Allview lanseaza P6 Energy, un smartphone ce poate fi utilizat mai mult de o zi fara a fi incarcat, datorita bateriei de 5000 mAh.

 

P6 Energy are display IPS de inch cu rezolutia de 1280x720p, vine cu un procesor quad-core, cu memorie RAM de 1 GB, iar camera foto principala este de 8 MP si cea frontala de 2 MP. Bateria de 5000 mAh ofera o autonomie mai mare, putand rezista pana la 500 ore/ 21 zile in stand by, iar in convorbire pana la 24 ore. Totodata, telefonul poate deveni baterie externa pentru alte device-uri care au nevoie de un boost, putand sa le incarce bateriile prin USB OTG (on-the-go).

 

Smartphone-ul dispune si de functia Hot Knot, care permite transferul de fotografii si filme instant, numai prin atingerea ecranelor. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi. Ecranul porneste prin dubla atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se acceseaza rapid orice aplicatie, iar alarma se intrerupe prin intoarcerea telefonului cu ecranul in jos.

 

Smartphone-ul P6 Energy opereaza cu Android 4.4.2 KitKat si este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 849 lei.