Overwatch primește un mod dedicat Jocurilor Olimpice și sancționarea abandonului în competitive play

45

Blizzard Entertainment anunță Summer Games, un eveniment Overwatch dedicat și inspirat de Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Începând de azi, 2 august, și până pe 22 august, secțiunea Brawl din Overwatch va fi gazda unui meci de fotbal 3v3 ce are loc pe un stadion din Rio.

 

Intitulat Lúcioball, meciurile au o durată de numai patru minute, iar echipa care înscrie cele mai multe goluri caștigă. Singurul personaj disponibil pentru acest mod este Lúcio, dar acum abilitățile lui sunt modificate pentru a controla balonul și a-l conduce spre poarta adversă.

 

Lúcio a dobândit astfel o lovitură de tip melee, în timp ce abilitatea Amp It Up îi crește viteza de deplasare, iar Sound Barrier atrage balonul spre jucător.

 

Cu această ocazie, toți cei care vor juca Overwatch în perioada imediat următoare vor putea obține obiecte virtuale tematice, inspirate de Jocurile Olimpide de vară, de la skinuri speciale până la spray-uri, emote-uri, intro-uri si iconuri.

  

 

Nu în ultimul rând, un nou patch este disponibil pentru Overwatch (toate platformele) care aduce Summer Games în joc, dar care vine și cu o serie de modificări importante, mai ales pentru competitive play. În special, cei care își părăsesc echipa în timpul unui meci din competitive play înainte ca acesta să se termine, nu pot să înceapă alt meci timp de zece minute.

 

Πηγή: battle.net