Overwatch disponibil în România din 23 Mai

55

Overwatch, primul first-person shooter din istoria Blizzard Entertainment, va fi disponibil în România încă din seara zilei de azi. În acest sens, o serie de magazine Altex România și Media Galaxy din țară vor oferi Overwatch începând cu ora 21:30 pentru fanii doritori să achiziționeze primii acest joc.

 

Cei care doresc să-și măsoare forțele alături de alți eroi sunt așteptați în seara zilei de 24 mai, de la ora 18:00, la Media Galaxy Orhideea din București pentru evenimentul de lansare Overwatch în România. Organizatorii pun la bătaie premii tematice Overwatch (placuțe metalice, medalii, figurine Baby Winston) pentru cele două echipe câștigătoare în concurs, cât și pentru participanții la eveniment veniți să urmărească și să încurajeze concurenții, culminând cu marele premiu, o statuie Soldier 76.

 

În plus, cei care achiziționează jocul la eveniment intră în cursă pentru premiile speciale puse la dispoziție de ASUS (trei plăci video și anume STRIX GTX970 DC2OC 4GD5, STRIX GTX960 DC2OC 4GD5, STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 GAMING), Seagate (trei SSHD de gaming) și Steelseries (trei mouse Rival 100).

 

În Overwatch, jucătorii se alătură unei alianțe de soldați, oameni de știință, aventurieri și alte personaje bizare care se războiesc pe câmpurile de luptă ale unei planete Pământ din viitorul apropiat. Jocul oferă o paletă de 21 de eroi, fiecare cu arme și abilități proprii. Jocul în echipă este critic pentru a îndeplini obiectivele, iar jucătorii pot schimba eroii pe parcursul unui meci pentru a influența deznodământul acestuia. De la BlizzCon 2015 și până acum, Blizzard Entertainment a adăugat constant conținut și va continua în același ritm chiar și după lansare.

 

Jucătorii de PC, PlayStation 4 și Xbox One pot achiziționa Overwatch: Origins Edition din magazinele Altex România și Media Galaxy la prețul de 199.9 RON pentru versiunea de PC și 249.9 RON pentru console. Overwatch: Origins Edition include cinci skinuri speciale – Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah și Slipstream Tracer, precum și conținut tematic Overwatch pentru celelalte jocuri Blizzard Entertainment, inclusiv Baby Winston pentru World of Warcraft și Tracer pentru Heroes of the Storm.

 

Overwatch este disponibil și într-o ediție limitată la prețul de 599.9 RON pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One ce conține toate bonusurile digitale din versiunea Origins, plus albumul cu melodiile jocului, un volum tematic Overwatch și o statuetă întruchipându-l pe Soldier 76, fostul comandant Overwatch – Jack Morrison.

 

Πηγή: overwatch