Outlook pentru Mac primeste un update, iar aplicatiile Word, PowerPoint si Excel vor fi actualizate anul viitor

16

Microsoft a lansat o noua versiune a Outlook pentru sistemele Mac. Anul viitor vor fi actualizate si aplicatiile Excel, Word si PowerPoint vor fi actualizate anul viitor. Abonatii Office 365 pot descarca deja noua versiune Outlook, despre care Microsoft sustine ca ofera “o performanta sporita si stabilitate”, pe langa “o noua infatisare”.

 

Noua interfata Outlook ii ofera programului un aspect modern si il leaga si mai mult cu PC-urile, aplicatiile mobile sau cele de pe web. Potrivit celorr de la Microsoft, functiile de scrolling si agilitatea au fost imbunatatite. Cea mai recenta versiune Outlook ofera suport pentru e-mailurile de tip push in Office 365, suport online pentru cautarea Exchange si suport pentru Master Category List.

 

Chiar daca noua versiune a Outlook poate fi descarcata deja, cei de la Microsoft recomanda utilizatorilor Mac sa stearga Office for Mac 2011, daca il au instalat, pentru “a fi siguri ca lucrati cu cea mai noua versiune a aplicatiei”. Compania a mai anuntat ca va lansa si noi versiuni pentru Word, Excel, PowerPoint si OneNote in 2015. Microsoft nu a oferit niciun fel de informatii despre un posibil pachet Office pentru Android, asa cum sugereaza zvonurile.

 

In prima parte a lui 2015, Microsoft va lansa o versiune public beta pentru urmatoare generatie a pachetului Office. Versiunea finala a suitei de programe va fi data catre public in a doua parte a anului viitor.

 

Πηγή: The Inquirer