Outlook pentru iOS transforma intalnirile in apeluri Skype

246

Utilizatorii care folosesc Skype frecvent probabil ca si-au dorit de multe ori sa poata programa apelurile. Aceasta operatiune era greoaie pana acum de pe telefonul mobil, insa situatia se va schimba, odata cu noul update Outlook pentru iOS pe care vrea sa il lanseze Microsoft.

 

Actualizarea aplicatiei Outlook pentru iOS ofera acum utilizatorilor posibilitatea de a transforma orice intalnire intr-un apel Skype prin atingerea unui singur buton. Aceasta nu e singura schimbare. Cei de la Skype au anuntat ca, prin intermediul unei serii de update-uri, vor aduce apelurile de grup gratuite in aplicatia Skype pentru Android, iOS si Windows Mobile 10. Adaugarea acestor functii completeaza optiuni care pana acum le lipseau in mod real utilizatorilor.

 

Deocamdata, totul se afla la nivel de testare, insa actualizarile vor ajunge pe smartphone-urile disponibile in cateva saptamani. Utilizatorii care nu mai au rabdare si vor sa incerce deja noua versiune a aplicatiei Skype se pot deja inregistra pentru a primi o varianta beta.

 

Πηγή: Engadget