Outlook.com iese din versiunea preview si primeste un update

40

Microsoft a prezentat anul trecut o versiune noua a Outlook.com, insa intr-o versiune de tip preview. Recent, insa, compania a anuntat ca platforma a devenit deschisa tuturor doritorilor si, pe langa asta, a primit si un update.

 

Utilizatorii nou inregistrati vor avea acces instant la versiunea actualizata, in timp ce, pentru utilizatorii existenti, update-ul va fi distribuit treptat pe parcursul urmatoarelor cateva saptamani. Practic, Outlook.com a fost mutat pe platforma Office 365, iar asta ii va ajuta pe utilizatori sa-si gaseaca mai repede contactele si sa adauge automat informatii in calendare. In plus, Microsoft sustine ca aceasta migrare a serviciului ii va permite sa implementeze mai eficient schimbarile pe toate versiunile Outlook.

 

In ceea ce priveste noile optiuni de care beneficiaza platforma, utilizatorii vor putea acum sa raspunda la e-mailuri si sa editeze documente in paralel, dar si sa adauge noi colaboratori in conversatie. Cea mai importanta schimbare in cadrul Outlook.com sunt, insa, add-on-urile. Prin intermediul lor, utilizatorii pot adauga, spre exemplu, GIF-uri de pe Giphy, pot sa caute informatii de pe restaurante de pe Yelp, pot sa-si administreze lista de to do de pe Wunderlist si multe altele.

 

Nu toate cele de mai sus sunt deja disponibile tuturor. Noile facilitati vor ajunge la toti utilizatorii in urmatoarele cateva saptamani. Iata si un material video care prezinta noul Outlook.com:

 

 

 

Πηγή: Engadget