Orange va lansa pe 14 septembrie abonamente simplificate si apelurile 4G

33
 • O noua promisiune de brand, ce reflecta strategia Essentials 2020, centrata pe nevoile esentiale ale clientilor
 • Un nou portofoliu simplificat de abonamente si servicii pentru a-i ajuta pe clienti sa fie conectati la tot ce conteaza mai mult pentru ei
 • Orice telefon 4G vine insotit de o baterie Power Up cadou
 • Primul serviciu comercial de apel 4G din Romania prin cea mai extinsa retea 4G si in curand apel Wi-Fi

 

Brandul Orange evolueaza, pentru a raspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, si promisiunii pe care o face clientilor: de a fi intotdeauna aproape pentru a-i conecta cu ce e esential in viata lor.

 

O noua promisiune de brand

Brandul Orange vine cu o noua promisiune – aceea de a-i conecta pe clienti la ceea ce conteaza pentru ei – in acord cu realitatea lumii digitale actuale. Rolul ei este sa ghideze toate actiunile companiei si sa inspire cultura interna, de a asculta nevoile clientilor pentru a le oferi cel mai bun raspuns.

 

Noua pozitionare a brandului este centrata in jurul a 9 teme ce corespund nevoilor esentiale ale clientilor, carora Orange le raspunde prin produsele si serviciile oferite: Familie, Acasa, In miscare, Distractie, Beneficii, Stare de bine, Tarif, Tehnologie, Afaceri.

 

In comunicarea externa, promisiunea este exprimata printr-o noua semnatura a brandului, „It’s all about what matters to you”, si o noua identitate vizuala, care explica intr-un mod simplu si prietenos felul in care serviciile Orange le pot face viata mai usoara clientilor.

 

Un nou portofoliu de abonamente si servicii, smartphone-uri si tablete la 0 euro si in rate, precum si baterie Power Up cadou pentru a ramane mereu conectat

Din 14 septembrie, clientii Orange vor avea la dispozitie o gama simplificata de abonamente de voce si internet. Acestea inlocuiesc abonamentele Cangur, Pantera si Colibri, pentru a raspunde mai bine nevoilor actuale de comunicare ale clientilor care tind sa foloseasca mai multe servicii si sa fie mereu conectati:

 • Abonamentele de baza Orange Me, dedicate serviciilor de voce, si Orange Net, pentru internet, care si includ mai multe resurse ca niciodata, precum si smartphone-uri sau tablete la 0 euro
 • Pachetele Orange Share si Orange Family, care vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii:
  • Abonamentele Orange Share, pentru cei care folosesc atat un telefon, cat si o tableta, cu beneficii in plus si trafic de internet ce poate fi folosit in comun pe cele doua dispozitive
  • Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-si pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri in familie
 • Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor intreprinzatori, cu abundenta de resurse, ce raspund nevoii de optimizare si dezvoltare a afacerilor. In plus, companiile mici si mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiaza de ofertele Orange Share si Orange Family

 

Pentru a avea acces mai usor la cele mai performante smartphone-uri si tablete, abonatii Orange cu vechime mai mare de un an vor putea cumpara astfel de dispozitive si in rate, cu plata direct pe factura Orange.

 

Pentru a se putea baza pe o conectivitate neintrerupta, la achizitionarea oricarui smartphone 4G ei vor primi cadou o baterie externa Power Up, pe care, atunci cand se descarca, o vor putea inlocui oricand cu o baterie plina la orice magazin Orange. 

 

Fidelitatea este recunoscuta si rasplatita

Programul Orange Thank You aduce beneficii noi pentru a rasplati loialitatea clientilor cu mai multe puncte, acordate acum si pentru actiunile din mediul digital. La aniversare, acestia vor fi sarbatoriti cu reduceri la accesoriile preferate achizitionate din magazinul online in functie de vechimea in retea, si-si vor putea alege bonusul preferat: minute nationale, internet sau roaming. Totodata, interactiunile clientilor in mediul online, precum plata online a facturii, reincarcarea unui cont PrePay sau comenzile din magazinul online sunt de acum recompensate.

 

O retea performanta, internet rapid si noi inovatii

In premiera apel 4G prin tehnologia VoLTE si in curand apel Wi-Fi utilizand tehnologia VoWiFi

In premiera in Romania si in Grupul Orange, clientii Orange Romania vor putea folosi serviciul apel 4G, bucurandu-se astfel de o conexiune instantanee la apelare, de aproximativ 5 ori mai rapida decat pana acum, de o claritate excelenta a sunetului prin HD Voice, precum si de posibilitatea de a folosi in acelasi timp servicii de voce si internet la performante 4G.  Serviciul apel 4G de la Orange a fost dezvoltat in parteneriat cu Samsung si va fi disponibil de pe 14 septembrie impreuna cu telefoanele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge  din oferta comerciala Orange.

 

Totodata, in curand Orange va oferi serviciul de apel prin retelele Wi-Fi, optimizand astfel folosirea retelei sale si extinzand acoperirea pentru serviciile de voce in locuri greu accesibile.

 

Pentru a raspunde nevoii crescute de conectivitate a clientilor, Orange continua investitia in retea, in directia dezvoltarii performantei si calitatii serviciilor 4G, a extinderii acoperirii din exteriorul si interiorul cladirilor, a unei mai bune experiente pentru apeluri si internet si a unui consum redus de energie electrica.

 

Complexitatea lucrarilor realizate in ultimii 2 ani a fost echivalenta cu cea din cei 5 ani anteriori si a inclus programe de modernizare a echipamentelor in zonele urbane, precum si de densificare si optimizare a retelei in toate judetele tarii. Pana in prezent, clientii din 27 de judete ale tarii si Bucuresti se pot bucura de o acoperire si o experienta a serviciilor imbunatatite. In capitala, Orange are acum o retea mai densa cu 50% pentru o acoperire 2G, 3G si 4G superioara si viteze de transfer mai mari. Acoperirea 4G in interiorul cladirilor a crescut cu 20%.

 

De asemenea, ca urmare a cresterii de 6 ori in ultimul an a traficului de internet 4G la metrou in reteaua Orange, acoperirea 4G a fost imbunatatita pe toate liniile, astfel incat clientii sa se poata baza pe o conexiune de mare viteza fara intrerupere. 

 

Serviciile Orange 4G sunt disponibile prin cea mai extinsa retea 4G din Romania, care acopera in prezent 96% din populatia urbana si 70% din cea nationala, respectiv aproximativ 4200 de localitati.

 

 „Strategia noastra este construita in jurul clientilor, carora le facem o promisiune ferma. Prin noua noastra expresie de brand, prin noul portofoliu de abonamente, prin serviciile inovatoare, prin internetul de mare viteza si acoperirea in care investim continuu, ambitia noastra este de a le oferi clientilor solutii performante pentru a fi conectati cu ceea ce e important in vietile lor, de la familie pana la viata profesionala. Acestia vor descoperi la Orange ultimele tendinte si inovatii digitale, raspunsul la asteptarile lor si o experienta de calitate.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer Orange Romania.

 

Pentru mai multe informatii despre noile produse si servicii Orange Romania, va invitam sa accesati www.orange.ro din 14 septembrie.