Orange taxeaza cu 50 de lei rezervarea online pe Orange Shop

    9

    Orange Romania a lansat un serviciul de rezervare online care se adreseaza celor care vor sa se asigure ca vor gasi in stoc produsul dorit atunci cand ajung in Orange shop.

    Serviciul este disponibil tuturor clientilor Orange care au cont pe site-ul operatorului. In plus, si cei care nu sunt clienti Orange, dar isi creeaza cont pe site-ul operatorului, pot beneficia de serviciul de rezervare online, urmand ca apoi sa mearga in magazin pentru ridicarea produsului.

    Spre deosebire de alte magazine online, unde rezervarea se face gratuit timp de 72 ore dupa sistemul primul sosit, primul servit, clientii Orange trebuie sa achite o taxa de rezervare de 50 lei, TVA inclus, pentru rezervarea online a unui telefon, laptop sau a unei tablete.

    Dupa rezervare clientul primeste prin e-mail un voucher cu aceeasi valoare, valabil 90 de zile. Voucherul poate fi folosit la plata produsului rezervat sau ulterior, in orice Orange shop, pentru alt tip de produs: telefon, laptop, tableta, modem, accesoriu sau cartela SIM PrePay.