Orange Smart Home este disponibil in magazine

49

Orange are de astazi in magazine solutia Orange Smart Home, dupa o perioada in care produsul a fost testat cu utilizatorii. Bazata pe principiul unei instalari usoare, solutia include un sistem de senzori wireless gestionati printr-o aplicatie dedicata ce poate fi accesata de pe telefon, tableta sau laptop.

 

Pachetul propus include doi senzori la alegere, un dispozitiv central la care acestia sunt conectati, un SIM de date mobile, notificari nelimitate pe e-mail si SMS si acces la aplicatia Orange Smart Home ce permite monitorizarea si controlul casei. Pachetul poate fi achizitionat printr-un abonament lunar de 15 euro, pe o perioada de doi ani.

 

Solutia Orange Smart Home poate fi personalizata cu senzorii doriti, in functie de nevoile fiecarui client, iar pachetul de baza poate fi completat cu senzori suplimentari, ce pot fi achizitionati separat:

  • Senzor pentru usa/fereastra – 29 euro
  • Senzor de fum – 39 euro
  • Senzor de inundatie – 39 euro
  • Senzor de miscare – 39 euro
  • Priza inteligenta – 39 euro
  • Camera Wi-Fi – 69 euro.

 

Solutia este usor de instalat, chiar si de catre persoanele mai putin tehnice, iar, pentru a functiona, dispozitivul central are nevoie de internet de mare viteza. Pachetul include si un SIM de date care asigura backup-ul solutiei in cazul in care conexiunea principala la internet pica, monitorizand in continuare casa si trimitand alerte daca este cazul.

 

Studiile arata ca printre cele mai importante preocupari legate de casa ale utilizatorilor se numara siguranta familiei si a locuintei, prin evitarea sau prevenirea accidentelor umane si a pierderilor materiale, sau optimizarea costurilor, prin plata exacta a resurselor consumate si prin folosirea acestora pentru o stare de confort crescuta.

 

Rezultate_teste_Orange_Smart_Home

Solutia Orange Smart Home a fost testata de peste 50 de utilizatori timp de doua luni, peste 75% fiind multumiti si foarte multumiti de usurinta instalarii si de solutie in general. 83% dintre utilizatori s-au declarat multumiti si foarte multumiti de configurare si folosire.

 

Senzorii Orange Smart Home sunt conectati la dispozitivul central, ceea ce faciliteaza setarea diferitelor actiuni si scenarii. Spre exemplu, prin functia de verificare a temperaturii, disponibila in senzorii de fum, clientii pot seta temperatura la care centrala termica sa fie pornita, prin activarea prizei electrice. De asemenea, tot in functie de scenariile prestabilite, clientii primesc notificari pe e-mail si SMS. Astfel, pus pe usa de la intrare, senzorul de usa/fereastra va avertiza utilizatorul Orange Smart Home cand cineva intra in casa, acesta putand verifica identitatea persoanei prin conectarea la camera video Wi-Fi.

 

Credem ca viitorul este al produselor conectate care ne usureaza viata si se adapteaza nevoilor consumatorilor, iar strategia Orange ia in calcul aceasta tendinta. Orange a fost primul care a pariat pe produsele wearable, iar acum este, din nou, primul operator care aduce in Romania solutia pentru casa inteligenta. Orange Smart Home a fost foarte bine primita de catre utilizatorii care au testat-o timp de doua luni, astfel incat astazi le putem oferi clientilor o solutie validata de experienta reala si un pachet adaptat nevoilor lor”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

 

Pentru mai multe detalii despre Orange Smart Home, vizitati orange.ro/smarthome.