Orange Romania prezinta abonamentul Fluture 8, special creat pentru juniori

  30

  Orange a introdus de ieri o noua oferta Junior, acum cu mai multe motive de bucurie atat pentru copii, cat si pentru parinti. Cu noul abonament Fluture 8, copiii beneficiaza de mesaje scrise nelimitat in retea, de 10 povesti gratuite si trafic nelimitat in cadrul aplicatiei pentru mobil Povesti, creata special pentru ei, de minute in retea si minute nationale, mesaje multimedia si trafic pentru internet.

  Aplicatia Povesti a fost realizata de Junior.clopotel.ro in colaborare cu Orange si poate fi descarcata din Google Play, iar in curand va fi disponibila si in App Store. Este o aplicatie interactiva, cu o grafica deosebita, prin care copiii pot asculta povesti scrise sau culese de autori romani si straini, citite de actrita Nicoleta Lefter, cunoscuta publicului de la un prestigios teatru din Bucuresti. “Sarea in bucate”, “Punguta cu doi bani”, “Pupaza din tei”, “Printesa bob de mazare”, “Fata babei si fata mosului”, “Ursul pacalit de vulpe”, “Scufita rosie”, “Cenusareasa”, “Alice in Tara Minunilor” si “Alba ca Zapada” sunt povestile disponibile acum pentru clientii Orange in noua aplicatie.

  Pe masura ce asculta povestile, copiii pot interactiona cu personajele si pot colora scenele din poveste. In acest mod, isi dezvolta usor vocabularul, capacitatea de a asculta si imaginatia.

  Vestile bune nu se opresc aici. Cu noul abonament din oferta Junior, telefonul Alcatel One Touch 918 Hello Kitty cu sistem Android 2.3, ecran tactil de 3,2 inchi, camera foto de 3,2 MP, MP3 player, radio FM, aplicatii si wallpapere Hello Kitty, are acum un pret si mai atractiv, de 19 euro (TVA inclus). Pretul este valabil pentru abonamentul Fluture 8, la activarea unui contract sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni.

  Pe langa SMS-uri nelimitate in retea si cele 10 povesti gratuite din aplicatia Povesti, pentru care traficul de internet este nelimitat, abonamentul Fluture 8 vine echipat cu 500 de minute in retea, 30 de minute nationale, 30 de mesaje multimedia, 30 MB trafic de internet si acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil si pe Yahoo! Messenger.

  In cazul in care folosesc toate minutele, mesajele sau traficul inclus, clientii au posibilitatea de a reincarca abonamentul si de a vorbi la un tarif special de 0,10 euro/minut pentru apeluri nationale sau in retea sau de a activa una dintre optiunile disponibile clientilor PrePay. In acest mod, consumul si costurile suplimentare pot fi controlate usor.

  Pentru ca 1 iunie se apropie, am vrut sa le facem o surpriza placuta atat copiilor, cat si parintilor. De aceea, am adaugat in oferta Junior beneficii noi, toate pregatite pentru a acoperi nevoile de comunicare ale copiilor. Am ales aplicatia Povesti, o aplicatie noua si utila, care sa-i captiveze cu povesti frumoase si sa le stimuleze in acelasi timp atentia si creativitatea.” a declarat Madalina Ghita, Consumer Marketing Manager la Orange Romania.