Orange Romania organizeaza workshopuri despre dezvoltarea carierei

23

Orange Romania a anuntat ca va sustine in perioada urmatoare workshopuri despre dezvoltarea carierei pentru studenti si masteranzi. Mai mult, cei care doresc sa intre in programul Orange First Step se pot inscrie in perioada 11 – 22 martie accesand pagina www.orange.ro/first-step, unde pot alege orasul si departamentul in care vor sa faca practica intre 15 aprilie – 17 mai 2013.

Participantii la cursurile organizate de companie, sustinute in opt centre universitare din tara, vor afla ce inseamna brandul personal, de ce este important un plan de cariera sau daca este bine sa isi seteze teluri si obiective pe termen scurt si lung. Pentru a se inscrie la workshop studentii si mastranzii trebuie sa trimita un e-mail la adresa firststep@orange.ro si sa mentioneze numele si workshopul la doresc sa participe.

Programul prezentarilor:

– 6 martie/Ploiesti/Universitatea Petrol – Gaze

– 7 martie/Constanta/Universitatea Ovidius

– 20 martie/Timisoara/Universitatea de Vest

– 21 martie/Bucuresti/Academia de Studii Economice

– 10 aprilie/Cluj-Napoca/Universitatea Tehnica & Universitatea Babes Bolyai

– 19 aprilie/Iasi/Universitatea Alexandru Ioan Cuza & Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi

– aprilie/Bucuresti/Universitatea Hyperion

– aprilie/Galati/Universitatea Dunarea de Jos

In plus, echipa Orange va putea fi intalnita si in cadrul targului de cariera din Bucuresti, Angajatori de Top, unde va sustine o prezentare pe 12 aprilie.

Cei care aleg sa faca practica in Orange shop vor parcurge un curs introductiv de vanzari, pentru a intelege mai bine produsele si serviciile Orange. La finalul perioadei de practica, cei mai implicati studenti vor fi selectati pentru a participa la atelierele Well Being dedicate angajatilor.

Orasele in care se poate face practica sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Bucuresti, Cluj Napoca, Caracal, Calarasi, Campulung, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Suceava, Slatina, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Timisoara, Targoviste, Tulcea, Targu Mures, Zalau, Vatra Dornei. Departamentele care pot fi alese pentru practica sunt: Orange Shop, Resurse Umane, Relatii Clienti, Supply Chain sau Corporate Communication.