Orange Romania aduce marele ecran mai aproape de copiii din medii sociale defavorizate

21

La inceputul lunii aprilie, Orange invita clientii sa devina pentru o zi parteneri de film ai copiilor din medii sociale defavorizate, care nu au avut pana in acest moment sansa de a-si vedea eroii animati pe marile ecrane. Actiunea va avea loc in cadrul unei campanii dedicate programului Orange Film, ajuns deja la a 10-a aniversare.

 

Pe 6 aprilie, mai mult de 150 de copii din cinci orase din tara vor avea oportunitatea de a cunoaste lumea cinematografului si de a avea experienta unui film pentru prima data. Utilizatorii Orange Film care doresc sa ofere cel de-al doilea bilet primit prin mecanismul programului si sa-i insoteasca pe copii la proiectia speciala de miercuri, 6 aprilie, se pot inscrie pe site-ul www.orange.ro/film pana la data de 28 martie.

 

Actiunea va avea loc in cinematografele partenere Orange Film din Bucuresti, Oradea, Brasov, Constanta si Pitesti.

 

Orange Film este programul de fidelitate care de peste 10 ani le ofera sansa clientilor companiei sa se bucure de filmele preferate alaturi de persoanele dragi. De la startul programului, peste 3 milioane de persoane au beneficiat de bilete gratuite oferite in cadrul Orange Film.   

 

Campania Orange este realizata in colaborare cu Asociatia Salvati Copiii Romania si cu filialele locale ale acesteia.