Orange Romania a lansat concursul “Ghiceste scorul”

25

Orange Romania a lansat concursul “Ghiceste scorul”, dedicat fanilor fotbalului romanesc. Acesta se va desfasura in perioada 1 martie – 1 iunie 2012.

Oricine poate participa la concurs, indiferent de reteua pe care o foloseste. Utilizatorii trebuie insa sa isi faca un cont pe site-ul Orange.ro.

Participantii pot paria pe scoruri si primi diverse coduri promotionale. Premiile finale, pentru cele mai bune predictii, sunt opt smartphone-uri Sony Xperia U, o tableta Sony Xperia S si 180 de vouchere in valoare de 10 euro.

Primii utilizatori care isi fac un cont primesc pe loc un voucher in magazinul online Orange. Mai multe detalii despre concurs gasiti aici.

Operatorii telecom se bat in oferte de servicii gratuite si concursuri. Vodafone Romania a lansat, pe 1 martie, colectia digitala de muzica Zonga Music Space pentru cei care calatoresc cu metroul. Aceasta cuprinde 15 liste de meolodii speciale care pot fi accesate din statia de metrou Piata Victoriei, prin scanarea codurilor QR de pe bannerele afisate pe ziduri, dar si online pe www.zonga.ro.