Orange organizeaza cea de-a zecea editie a festivalului Summer Well

13

Orange organizeaza a zecea editie a festivalului Summer Well care se va tine pe Domeniul Stirbey din Buftea pe 10 si 11 august.

Summer Well pastreaza structura din anii precedenti cu 10 formatii care vor concerta pe scena festivalului. Prima zi va fi deschisa de Eugene McGuinness, unul dintre artistii reprezentativi ai noului val de muzicieni britanici.

Numele celorlalte formatii vor fi dezvaluite in zilele urmatoare pe pagina de Facebook dedicata evenimentului www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

Abonamentele Summer Well vor fi puse in vanzare incepand de astazi si pot fi achizitionate din orice Orange shop, precum si online de pe www.easytickets.ro. Pretul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului va fi de 129 lei in intervalul 15 mai – 15 iunie, de 149 lei in intervalul 16 iunie – 9 august, iar in zilele de festival (10 si 11 august) abonamentele vor costa 169 lei si vor putea fi cumparate doar de la intrarea in Domeniul Stirbey.

Si anul acesta festivalul aduce o serie de programe dedicate exclusiv clientilor Orange. Astfel, deja traditionalul concurs “I’m with the BAND” le ofera celor care cumpara un abonament la festival sansa de a beneficia de un tratament special, cu propria zona in backstage, dar si multe alte avantaje.

Detaliile se gasesc pe pagina oficiala a festivalului, www.summerwell.ro.