Orange ofera cu ocazia aniversarii reduceri clientilor care isi fac cumparaturile online

17

Orange implineste astazi 11 ani de la lansarea in Romania si sarbatoreste alaturi de clientii sai prin aplicarea de reduceri pentru achizitiile facute in magazinul online. Astfel, numai astazi, fiecare al unsprezecelea cumparator din magazinul online Orange va primi pe loc o reducere in valoare de 11 euro.

Pentru a participa la aceasta campanie, clientul trebuie sa acceseze www.orange.ro/magazin-online/, sa adauge in cosul de cumparaturi produsul dorit, iar daca este al 11-lea cumparator, se afiseaza si se aplica reducerea de 11 euro. O comanda poate contine unul sau mai multe produse.

Clientii pot beneficia de reducere de mai multe ori, pentru sesiuni de cumparaturi diferite. Campania este valabila pentru achizitionarea oricarui produs din magazinul online, iar reducerea se cumuleaza cu alte oferte disponibile pe site.

Pentru cumparaturile din magazinul online platile se pot face cu ajutorul unui card bancar, prin ordin de plata sau la livrare. Clientii Orange au ocazia sa descopere promotii atractive pe tot parcursul anului si pot apela, de fiecare data cand au nevoie, la un Orange Expert care le poate oferi consiliere online prin intermediul sectiunii Orange Help.