Orange lanseaza aplicatia Festival de Cannes pentru iOS si Android

    18

    Orange aduce mai aproape de cinefili Festivalul de Film de la Cann. Exclusiv la Orange acestia pot viziona transmisiuni live de la cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes, desfasurata in perioada 15 – 26 mai.

    Pe toata durata festivalului, iubitorii de film pot vedea live, mai mult de 8 ore in fiecare zi, transmisiuni de pe covorul rosu, conferintele de presa ce deschid proiectiile filmelor si multe altele. Transmisiunile pot fi accesate usor de pe computer, tableta sau smartphone, in sectiunea TV Festival de Cannes, disponibila pe site-ul orange.ro si in Portalul Orange pe mobil, la adresa http://m.orange.ro/TVFestival. In Portalul Orange pe mobil cinefilii vor gasi si mai multe noutati, prin intermediul inregistrarilor publicate periodic.

    Pe lânga sectiunea TV Festival de Cannes, pasionatii de film au la dispozitie si aplicatia Festival de Cannes, dedicata pentru smartphone-urile cu sistem de operare iOS sau Android. Aplicatia, dezvoltata de Orange in colaborare cu organizatorii festivalului, poate fi descarcata din App Store si Google Play si ofera informatii in limbile engleza si franceza despre filmele nominalizate la diferite categorii, membrii juriului, invitati etc.

    Sustinator al cinematografiei, Orange este sponsor oficial al Festivalului International de Film de la Cannes. De asemenea, Orange sustine industria de film si prin alte evenimente locale, de exemplu Premiile Gopo 2013, prin continut dedicat in Portalul Orange pe mobil, precum si prin programul Orange film. In fiecare miercuri, clientii Orange pot primi doua bilete la film la pretul unuia singur, prin trimiterea cuvântului FILM la 241 sau prin intermediul aplicatiei dedicate pentru mobil. Aplicatia Orange film ofera si informatii despre cinematografele partenere, programele acestora, stiri si noutati din lumea filmului.