Orange introduce serviciul de transfer international de bani prin MoneyGram

14

Orange Romania, numarul unu pe piata locala telecom, a anuntat astazi introducerea serviciului de transfer international de bani cash prin MoneyGram.

“Lansarea serviciului de transfer international de bani cash prin MoneyGram reprezinta un serviciu suplimentar de care pot beneficia cei ce intra in Orange shop. In plus, reconfirma dorinta noastra de a investi in servicii care usurezeaza viata oamenilor. Prin aceasta initiativa ne dorim sa ii aducem mai aproape, asa cum facem zi de zi prin serviciile de telecomunicatii pe care le oferim.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, in cadrul Orange Romania.

“Acest nou parteneriat extinde reteaua MoneyGram si intareste pozitia noastra in Romania. Orange este liderul pietei de telecomunicatii mobile din Romania, avand o imagine foarte buna atat la nivel local, cat si in randul romanilor de peste hotare.” a declarat Radu Pojoga, MoneyGram Country Manager Romania si Bulgaria. “Prin intermediul acestei colaborari vom putea fi si mai aproape atat de clientii nostri romani, cat si de strainii care muncesc sau traiesc in tara noastra si care au nevoie sa trimita sau sa primeasca bani, oriunde in lume.”

Pentru a trimite bani in oricare dintre cele 284.000 de locatii MoneyGram din intreaga lume, expeditorul trebuie sa vina in Orange shop cu actul de identitate si cu suma pe care doreste sa o transfere. Reprezentantul Orange ii va oferi un formular cu datele tranzactiei si un numar de referinta unic, pe care va trebui sa il comunice destinatarului. Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie sa prezinte actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei pe care l-a primit de la expeditor.

In plus, toti cei care trimit sau primesc bani in Orange shop pana la sfarsitul acestui an, vor primi pe loc o reducere de 10% la accesorii.

Sursa: www.zf.ro