Orange incheie un parteneriat cu LoveLive, o companie de continut muzical

20

Orange a anuntat astazi parteneriatul cu o companie de continut muzical – LoveLive – cu ajutorul careia va reusi sa transmita in direct momente de la Festivalul Orange din Varsovia, un eveniment sponsorizat de compania de telecom in fiecare an, incepand cu 2008. Evenimentul de la Varsovia va avea loc in perioada 13-15 iunie. Orange este primul operator care incheie un parteneriat cu LoveLive pentru streaming muzical in direct pe teritoriul Europei.

 

Orange Music Live va fi disponibil in Romania si in alte sapte tari europene – Armenia, Franta, Luxemburg, Moldova, Polonia, Spania, Slovacia – si va transmite in direct, prin streaming video, selectii din concertele sustinute de artisti internationali renumiti ale caror nume vor fi dezvaluite in saptamanile ce vor urma.

 

Accesibil pe mai multe ecrane, cum ar fi pe smartphone-uri, tablete, computere, Orange Music Live va beneficia si de retelele super-rapide 4G de la Orange, acolo unde sunt disponibile.

 

Parteneriatul valorifica si traditia muzicala a companiei Orange, o traditie care i-a permis sa aduca o serie de oferte muzicale atragatoare, printre care si serviciul Deezer. De asemenea, Orange sponsorizeaza de mult timp alte cateva festivaluri de muzica din Europa, cum ar fi Glastonbury in Marea Britanie (prin EE), Summer Well in Romania si Pohoda in Slovacia.

 

„Apetitul consumatorilor pentru streamingul melodiilor pe propriile dispozitive digitale creste de la o zi la alta, prin urmare ne straduim mereu sa oferim clientilor experiente noi si captivante,” a declarat Thierry Marigny, Director Brand, Orange. „Orange Music Live aduce o noua experienta, punand la indemana fiecaruia energia si atmosfera unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa cu ajutorul capacitatii unice a companiei LoveLive de a reda esenta concertelor in direct. Ne bucuram ca putem impartasi aceasta experienta cu pasionatii de muzica din Europa.”

 

Selectia concertelor in direct din cadrul Orange Warsaw Festival va fi accesibila gratuit in Romania prin portalul Orange TV Go (tvgo.orange.ro) care va cuprinde o serie de transmisii in direct ale momentelor sustinute de mari artisti internationali, precum si continut video la cerere. Continutul va fi disponibil pe durata festivalului si timp de pana la patru saptamani de la incheierea acestuia.