Orange extinde acoperirea 4G la nivelul intregii capitale

14

Orange anunta astazi extinderea acoperirii 4G si devine primul operator care le ofera clientilor sai internet la viteze 4G in toata capitala.

Incepand din aceasta toamna, toti clientii Orange, abonati sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atat prin planuri tarifare compatibile, cat si prin optiuni dedicate. Astfel, clientii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplatite din Romania care pot naviga pe internet la viteze 4G.

De asemenea, clientii Orange pot cumpara la preturi speciale smartphone-uri si tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la pretul de 49 de euro si Blackberry Q5 la 129 de euro cu Pantera 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cu Business Open 65 si tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul Colibri Explore 15. Preturile includ TVA si sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioada de 2 ani a abonamentelor mentionate.

Tehnologia 4G aduce o si mai buna experienta la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange Romania le are in portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul caruia clientii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, si Orange TV Go, ce ofera acces la canale de televiziune, filme si videoclipuri pe PC, smartphone si tableta, oriunde si oricand.

In prezent, Orange are acoperire 4G in Bucuresti si zona metropolitana din nordul orasului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ofera servicii de internet la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.

“Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim sa le oferim clientilor nostri din Bucuresti si celor care viziteaza capitala o experienta de utilizare cat mai placuta intr-un oras cu adevarat digital. Aceasta presupune acces oricand la servicii de internet mobil de calitate, la aplicatii disponibile pe telefon si tableta, precum si la asistenta specializata in toate punctele de contact. in perioada urmatoare vom continua investitiile pentru a extinde acoperirea 4G, pastrand atentia la calitatea serviciilor pe care le oferim.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange Romania.