Orange colaboreaza cu asigurarile pentru Smart Home

35

Orange România va colabra cu Groupama pentru a lansa o ofertă specială pentru cei care sunt interesați să aibă mai multă siguranță acasă. Prin intermediul Clauzei Acasă 24/7, clienții Groupama pot adăuga serviciul Orange Smart Home la pachetul de avantaje oferit de polița de asigurare.

 

Clienții Groupama Asigurări care vor beneficia de noua opțiune au la dispoziție monitorizarea în timp real a locuinței și alertarea în cazul producerii unui risc asigurat (inundație sau incendiu), cu posibilitatea de activare imediată a serviciului de Intervenții de Urgență din Colecția de Avantaje Groupama, și extinderea limitei de despăgubire pentru cheltuieli conexe de la nivelul maximal actual de 1.450 de euro la 5.000 de euro.

Persoanele care optează pentru Clauza Acasă 24/7 vor primi pachetul Orange Smart Home, pachet ce conține doi senzori (pentru inundație și pentru incendiu) și dispozitivul central prin care sunt transmise notificările. În eventualitatea declanșării unuia dintre senzori, clientul primește notificare prin e-mail și pe telefon (în aplicație), iar dacă este abonat Orange România, acesta va primi notificare și prin SMS. Imediat, un angajat al Centrului de Servicii Clienți Alo Groupama îl va apela pentru a verifica dacă este necesară trimiterea unui specialist la domiciliul clientului pentru efectuarea unor reparații.

 

Soluția Orange Smart Home poate fi extinsă prin adaugarea de senzori suplimentari ce pot fi achiziționați direct de la operator, online sau din  magazinele Orange Shop. Serviciul de apel și intervenții de urgență va fi disponibil doar pentru senzorii de inundație și incendiu, indiferent de numărul acestora.