Orange anunta rezultatele financiare in Q3

187

Grupul France Telecom a anuntat rezultatele financiare pentru trimestrul al treilea al anului 2009.

 

In al treilea trimestru, Orange Romania a continuat sa inregistreze o crestere accelerata a numarului de clienti. La 30 septembrie 2009, Orange Romania avea 10.694.000 de clienti, in crestere cu 4,8% fata de perioada similara a anului precedent si cu aproape 340.000 de clienti in plus fata de trimestrul anterior.

 

Evolutia este conforma cu prioritatile anuntate de companie de a majora numarul de clienti prin intermediul unor oferte inovative si a unor initiative de crestere a valorii serviciilor, sustinute de lansarea francizelor si dezvoltarea canalului online.

 

Din numarul total al clientilor Orange, 2.236.000 utilizeaza si serviciile de internet mobil in banda larga, in crestere cu 95% fata de aceeasi perioada a anului 2008. In trimestrul al treilea veniturile Orange Romania au depasit 269 milioane de euro, iar in primele noua luni au cumulat 800 milioane de euro. Venitul mediu anual pe utilizator a fost de 100 de euro.

 

Printre proiectele importante ale acestui trimestru se numara repozitionarea portofoliului de abonamente pentru clientii rezidentiali – proiect recent lansat, dar care a inregistrat deja rezultate peste asteptari, derularea programelor de management a bazei de clienti, precum si introducerea in portofoliul Orange a unora dintre cele mai apreciate smartphone-uri la nivel international.