Orange adauga in portofoliul smartphone-urilor proprii Orange Yumo si Orange Hiro

14

Orange va lansa pe 1 noiembrie doua noi smartphone-uri, Orange Yumo si Orange Hiro, care completeaza gama de succes a smartphone-urilor marca proprie. Telefoanele Orange au fost extrem de populare, iar vanzarile lor le-au depasit pe cele ale tuturor celorlalte smartphone-uri, in Romania si Spania. La nivel global, cota de piata a smartphone-urilor Orange a crescut cu aproape 40% in fiecare an, iar smartphone-urile din gama proprie se afla printre marcile cu cea mai rapida crestere a vanzarilor Orange in toate regiunile in care compania este prezenta.  

In Romania, Orange a inregistrat o crestere a vanzarilor de smartphone-uri de 101% de la un an la altul, iar popularitatea modelelor Orange San Remo si Orange Nivo, lansate la inceputul anului, a avut un impact semnificativ. Orange extinde gama proprie de telefoane incepand cu 1 noiembrie, Orange isi extinde gama proprie de telefoane pentru clientii care işi doresc smartphone-uri performante la un pret accesibil şi aduce in Romania doua modele noi: Orange Yumo si Orange Hiro.

Orange Yumo, cel mai accesibil telefon compatibil 4G din portofoliu, disponibil doar in Bucuresti, este recomandat la un pret de 0 euro alaturi de abonamentul Pantera 23 si ofera clientilor ocazia de a folosi internetul mobil la viteze 4G. Smartphone-ul este prevazut cu sistemul de operare Android Jelly Bean, spatiu de stocare de 8GB, procesor Dual-Core de 1,2GHz, ecran mare HD de 5 inchi, este compatibil cu tehnologia HD Voice şi ofera imagini de calitate avand o camera de 8 megapixeli.

De asemenea, tot din 1 noiembrie in portofoliu va fi prezent si Orange Hiro la pretul recomandat de 1 euro alaturi de abonamentul Cangur 18. Orange Hiro este un telefon cu un design deosebit, cu un profil de 7,9 mm şi un ecran de 4,3 inchi, dar suficient de puternic pentru a oferi clientilor o experienta Android deosebita cu ajutorul sistemului de operare Jelly Bean. Smartphone-ul este prevazut si cu o camera de 5 megapixeli, procesor Dual-Core de 1,3 GHz si HD Voice, garantand clientilor apeluri cu o claritate inalta a sunetului.