Orange actualizeaza aplicatia Orasul Meu cu o sectiune dedicata platilor mobile

  9

  Aplicatia Orasul Meu a fost actualizata ieri cu o noua sectiune dedicata platilor mobile, numita util.in.oras, realizata in parteneriat cu Orange Romania. Aplicatia Orasul Meu este un ghid care ofera informatii despre locurile si evenimentele urbane si este in prezent cea mai populara aplicatie de acest gen din Romania.

  Sectiunea util.in.oras, adusa de noua versiune a aplicatiei permite utilizatorilor sa comande si sa plateasca mai usor, prin SMS, transportul la metrou, transportul urban de suprafata, taxiul, parcarea sau rovinieta electronica.

  Pentru a comanda si a plati transportul in oras, utilizatorii acceseaza sectiunea util.in.oras din pagina de start a aplicatiei, dupa care aleg tipul de serviciu dorit si orasul. Plata se va efectua prin trimiterea unui SMS cu datele necesare pentru serviciul solicitat. De exemplu, pentru plata rovinietei, aplicatia va solicita numarul de inmatriculare si litera corespunzatoare categoriei de vehicul. Suma aferenta serviciului va aparea pe factura urmatoare in cazul abonatilor Orange sau se va scadea pe loc din creditul clientilor Orange PrePay. Pentru serviciul de taxi, aplicatia are inserate, in vederea descarcarii, aplicatiile Clever Taxi si Fly Taxi, realizate in parteneriat cu Orange. Cu ajutorul acestora, clientii pot comanda serviciile de taxi, iar prin aplicatia Fly Taxi pot plati cursa prin SMS.

  Orasele pentru care aplicatia include deja continut in noua sectiune util.in.oras sunt Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Iasi, Oradea, Poiana Brasov, Satu Mare, Targu Mures, Timisoara si Turda. Orange si Orasul Meu vor extinde in permanenta reteaua de orase si servicii care pot fi comandate si platite prin intermediul aplicatiei. Aplicatia Orasul Meu este disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android, iar in prezent ofera informatii despre peste 32.000 de locuri pe harta si peste 1500 de evenimente lunar.

  „Prin aplicatia Orasul Meu, la fel ca si prin celelalte aplicatii pe care le sprijinim, vrem sa le oferim clientilor nostri facilitati noi si un plus de confort la utilizarea lor. Cu noua versiune a aplicatiei, clientii vor putea face plati prin SMS mult mai usor, fara a mai fi nevoiti sa tina minte numere scurte sau cuvinte-cheie.” a declarat Dorin Odiatiu, Public Affairs, Partnerships And Wholesale Director la Orange Romania.

  „Dispozitivele mobile inlocuiesc din ce in ce mai mult diverse alte modalitati de informare si interactiune in legaturile cu nevoile concrete ale utilizatorilor in oras, demonstrand capabilitatile acestora de a functiona independent de alta infrastructura si a de oferi combinatii unice de functionalitati foarte utile pentru posesorii lor: geolocatie, check-in, rating, comentarii, recomandari, alerte, plati, conectare cu retelele sociale.” declara Mugur Patrascu, Managing Partner Orasul Meu.